Urmatorul atelier

  • 00 zile
  • 00 ore
  • 00 min
  • 00 sec

Tu cum iti ajuti copilul sa-si descopere pasiunile?

Categories: Arte plastice,Ateliere,Dezvoltare personala,fara categorie

Odata cu inceputul scolii din luna septembrie, noi, parintii, ne gandim si la activitatile pe care le vor avea copiii nostri in toamna si iarna care urmeaza.

Este meritul tau, in calitate de parinte, ca te preocupi sa oferi copilului oportunitatea sa experimenteze noi activitati. Si ca sa-ti fim alaturi in demersurile tale, iti oferim la Smart Education o serie de ateliere demonstrative gratuite.

Este o traditie pentru noi sa organizam de doua ori pe an ateliere demonstrative. Astfel, copiii au ocazia sa descopere noi domenii si sa afle ce activitati li se potrivesc, valorificandu-si mai departe cat mai bine potentialul. Si pentru ca metoda de invatare este prin joc, activitatile sunt deopotriva educative, relaxante si distractive.

Te invitam sa rezervi un loc pentru copilul tau la urmatoarele ateliere demonstrative gratuite, organizate in perioada 16 – 22 septembrie 2015:

Participarea se face pe baza inscrierii la 0730199129 sau la contact@smart-education.ro, specificand numele, varsta copilului si un numar de telefon pentru contact. Numarul de locuri este limitat.

De asemenea, e bine sa stii ca sunt deschise inscrierile pentru programele Smart Education de After&Before School si pentru programele de dezvoltare personala prin teatru, pictura, sah, educatie financiara, adresate copiilor cu varste intre 6 si 14 ani.

Contactează-ne! Am fi bucuroși să-ți răspundem la întrebări, să-ți povestim despre beneficiile pe care le ai și să-ți trimitem oferta pentru programele care te interesează.

Ateliere Smart Education

Smart Education

Strada Roma nr. 63, sector 1, București

Tel. 0730 199 129

E-mail: contact@smart-education.ro

Facebook: https://www.facebook.com/ContactSmartEducation

Author: Corina Tanasiciuc

Leave a Reply