Urmatorul atelier

  • 00 zile
  • 00 ore
  • 00 min
  • 00 sec

Despre

Am înființat Smart Education din dorința ca fiecare copil care urmează programele noastre să fie el însuși, să fie convins că a comunica este esențial pentru a reuși în viață, să fie convins că poate muta munții din loc și își poate împlini visele, convingeri care au la bază încrederea în forțele proprii.

Obiective

Misiunea noastră este să asigurăm copiilor mediul în care să se simtă în siguranță și fericiți, în care să deprindă și să-și consolideze cunostințele necesare la școală și în viață.

Prin programele noastre le deschidem copiilor calea pentru descoperirea propriilor mijloace de exprimare și pentru valorificarea cat mai bună a potențialului lor. Astfel cei mici deprind și dezvoltă abilități importante, de la o vârstă fragedă. De aceea putem spune că acest tip de programe reprezintă un pașaport pentru succes în viață.

Iar pentru că metoda de învățare este prin joc, activitățile sunt deopotrivă educative, relaxante și distractive.

Obiectivul programelor create de Smart Education este dezvoltarea inteligenței emoționale, prin conștientizarea de sine, autodisciplină, automotivare, prin recunoașterea emoțiilor celorlalți și prin empatie.

Echipa

Echipa Smart Education este formată din traineri tineri, energici, profesioniști, entuziaști, mereu dornici să interacționeze cu cei mici. Îi veți descoperi pe fiecare în secțiunea Echipa.

Trainerii noștri încurajează crearea unei atmosfere permisive și relaxante la ateliere, facilitând astfel spontaneitatea, libertatea de exprimare a copiilor, accesarea resurselor lor creative.

Toate metodele și mijloacele utilizate de traineri, jocurile și exercițiile permit copiilor să câștige o multitudine de beneficii în urma participării la atelierele noastre, să deprindă și să-și dezvolte anumite abilități.

Localizare

Atelierele se desfășoară la sediul nostru din Str. Caraiman 90, Sector 1 – zona 1 Mai

 

to Top