Urmatorul atelier

  • 00 zile
  • 00 ore
  • 00 min
  • 00 sec

The magic moon. Teatru în limba engleză

Categories: Ateliere,Dezvoltare personala,fara categorie

Dragii noștri prieteni mici și mari,

La sfârșit de mai și început de iunie ne bucurăm să organizăm câteva evenimente deosebite, alături de copiii participanți la modulele noastre de primăvară de teatru. Și ce putea fi mai potrivit, ne-am gândit noi, decât o piesă jucată pe scena unui teatru?

Am ales Godot Cafe Teatru, pentru ambianța deosebită pe care ne-o oferă acest loc. Copiii s-au acomodat imediat cu scena de la Godot, simțindu-se “ca peștele în apă”. 🙂

Prima piesă de teatru în limba engleză s-a jucat duminică, 24 mai și a fost o încântare atât pentru actori, cât și pentru invitați, părinți, frați, colegi de școală, prieteni.

Emoțiile au fost risipite înainte de piesă, în culise, de către Marius Smîntînă, trainerul copiilor. Și să vă spunem un secret: copiii îl iubesc pe Marius. Unul dintre motive este pasiunea pe care le-o transmite pentru interpretarea scenică, apoi pentru că simt ei că tot ce face și le spune Marius la ateliere îi ajută în viața de zi cu zi. Îi ajută să-și crească încrederea în sine, să-și controleze emoțiile, să-și exprime creativitatea fără niciun fel de îngrădire și, nu în ultimul rând, să vorbească fluent în limba engleză.

Despre piesă vă povestim în câteva imagini și vă invităm să priviți și filmulețul de prezentare.

Filmulețul îl puteți viziona aici: https://www.youtube.com/watch?v=ZU8dxJGO_TY.

Următoarele spectacole le avem pe 6 și 7 iunie, tot la Godot. Promitem să revenim cu povești și imagini. 🙂

Și pentru că primim întrebări de la voi despre următoarele ateliere de actorie, vă anunțăm că găsiți toate detaliile aici. Ne-ar plăcea să veniți alături de noi!

Cu drag,

Corina

 

Author: Corina Tanasiciuc

Leave a Reply