Urmatorul atelier

 • 00 zile
 • 00 ore
 • 00 min
 • 00 sec

Povestile de sambata trecuta

Categories: Ateliere,Clubul nazdravanilor,Dezvoltare personala,fara categorie

Dragi copii si parinti,

Am ales sa va povestim astazi despre activitatile de sambata, 5 octombrie, de la Smart Education.

Micii nostri prieteni care au participat la atelierul de arte plastice au avut parte de o experienta inedita: desen in carbune. Iar daca tema a fost “Personaje fantastice”, imaginatia fiecaruia a conturat cele mai neobisnuite personaje. Fiecare lucrare a fost deosebita si unica. Copiii au fost incantati atat de experienta desenului in carbune, cat si de lucrarile pe care le-au dus acasa, pe peretii camerei lor :).

Priviti imagini de la activitati. Voi cum va imaginati un personaj fantastic?

Smart Education Smart Education Smart Education Smart Education Smart Education Smart Education Smart Education Smart Education Smart Education Smart Education

 

 

Continuam cu povestea de la Clubul nazdravanilor.

In autenticul cadru de toamna creat de covorul de frunze, ghinde si castane, ne-am jucat si am invatat despre fructele si legumele din acest anotimp. Iar ceea ce ne-a placut cel mai mult a fost ca am aflat cum se fac conservele de legume pentru iarna si le-am si facut cu mana noastra! Fiecare copil a dus borcanul acasa mamei, care banuim noi ca a fost foarte incantata de ajutor :). De acum inainte mamicile vor avea parte de ajutoare de nadejde la conservele de legume pentru iarna.

La finalul activitatilor, Maria, o fetita de 10 ani care a participat la atelierul de arte plastice, a fost foarte impresionata de activitatea celor mici de la Clubul nazdravanilor, spunand ca si-ar fi dorit sa invete si ea sa faca acele conserve cu legume. Sa repetam experienta si cu cei mai mari? O idee buna :)!

Smart EducationSmart EducationSmart EducationSmart EducationSmart EducationSmart Education

 

 

Va asteptam cu drag sambata viitoare la noi activitati creative si distractive!

 

Author: Corina Tanasiciuc

3 Responses to "Povestile de sambata trecuta"

 1. Corina Tanasiciuc Posted on October 7, 2013 at 14:36

  Ne gandim la propunerea ta, Ramona! 🙂 Mai ales ca nu esti singura cu acest feedback.
  Ma bucur ca imaginile de sambata au avut impactul asta asupra ta si iti multumesc pentru constanta cu care ne urmaresti activitatile.

  • Paulo Posted on March 26, 2015 at 02:28

   Salutare.. si mie-mi sunt dragi traditiile si metnehaa lor…ma bucur sa vad reintoarcerea la ele..se vede daruirea ta si ce pot sa iti mai urez decat sanatate si spor la treaba…

 2. Ramona Posted on October 7, 2013 at 10:33

  Atelierul de la Clubul Nazdravanilor poate ca ar trebui sa il organizati si pentru copii mai mari de 10 ani… poate asa, pe la 30? 🙂 Eu ma inscriu cu siguranta!

Leave a Reply