Urmatorul atelier

  • 00 zile
  • 00 ore
  • 00 min
  • 00 sec

De șapte ani împreună. Vești de la noi în vremuri neobișnuite

Categories: Dezvoltare personala,fara categorie,Utile

Dragii noștri,

Sperăm să vă regăsim cu bine în această perioadă în care ne adaptăm cu toții unei noi realități.

Suntem în luna mai 2020 și se împlinesc în curând două luni de când am reinventat modul în care oferim activitati copiilor, mutându-ne în online. Creativitatea și optimismul ne-au ajutat să gândim “în afara cutiei”, astfel că noi și noi idei în folosul copiilor ne-au făcut să menținem conectarea cu ei, pentru a le păstra obiceiurile și normalitatea vieții, chiar dacă altfel decât până acum, în cei 7 ani de existență a Smart-ului.

Ne-am bucurat să vă vedem online alături de noi, îmbrățișând schimbările, să simțim căldura gândurilor voastre la fiecare interacțiune video sau audio.

Mesajele voastre de mulțumire și încurajările primite în aceasta perioadă ne dau energia necesară să ne îndeplinim cu entuziasm misiunea, aceea de a deschide copiilor calea pentru descoperirea propriilor mijloace de exprimare și pentru valorificarea cat mai bună a potențialului lor.

Dacă ar fi să definim într-un singur cuvânt activitățile zilnice online pe care le organizăm, ne-am gândi la descoperire. Sau la reinventare. Sau la provocare. 😊 Voi ce cuvânt ați găsi potrivit?

Nu vă ascundem că ne lipsesc mult îmbrățișările calde, glasurile vesele si zâmbetele largi și luminoase ale copiilor, care ne însoțeau de dimineață și până seara. Știm însă că suntem mai aproape cu fiecare zi de momentul în care ne vom reîntâlni, în condiții de siguranță.

Între timp, noi, echipa Smart Education, folosim această perioadă pentru a ne perfecționa abilitățile de lucru cu cei mici, pentru a crea noi activități atât online, cât și pentru viitoarele întâlniri reale cu voi, fiind încrezători în viitorul educației pe care putem și dorim să o oferim copiilor.

Pentru vacanța mare, venim în confortul caselor voastre cu programul Vara Smart Online, aducând cele mai frumoase activități pentru copiii voștri! Astfel, îi veți ști în siguranță, acasă, și veți avea totodată satisfacția că vor petrece timp de calitate împreună cu alți copii de aceeași vârstă, alături de echipa profesionistă și entuziastă de traineri de la Smart Education.

Reinventăm modul de a petrece memorabil vacanța, astfel încât copiii să se bucure pe deplin de acest timp în actualele condiții.

Desigur, de îndată ce deciziile autorităților ne vor permite reluarea activităților la sediu, cu bucurie vom redeschide porțile, asigurându-vă de îndeplinirea celor mai stricte măsuri pentru ca voi să-i știți în siguranță pe copii la Smart. Aceasta este de altfel parte din misiunea noastră, să asigurăm copiilor mediul în care să se simtă în siguranță și fericiți.

În final, ne face plăcere să împărtășim cu voi câteva dintre mesajele primite de la părinți în această perioadă, care ne-au bucurat atât de mult și ne-au motivat pe măsură.

“Vreau sa va multumesc pe aceasta cale pentru tot suportul si continua implicare în educația fetiței noastre. Smart este parte din piramida dezvoltării ei ca viitor adult si a contribuit constant la modelarea ei într-o manieră armonioasă si sănătoasă. Nimic nu ar fi posibil fara contribuita dvs. Asadar, inca o data va multumesc pentru implicarea nemăsurată. Multă sănătate și energie sa aveti pentru ca avem nevoie de dvs.!”

Mămica unei fetițe în vârstă de 12 ani, care participă la programele noastre de 4 ani de zile 

“Vă trimit un gând bun și urări de bine! Dorul lui A. pentru after school este nemărginit! Multumim si noi tare mult! Zilele sunt clar mai frumoase cu Smart Education!”

Mămica unei fetițe în vârstă de 10 ani

“Va multumesc, pentru implicare si creativitate…si asta pentru faptul ca A. asteapta cu nerabdare orele online de after.”

Mămica unei fetițe în vârstă de 7 ani

“Suntem si noi in categoria antrepenorilor care se lupta in aceasta perioada pentru a pastra linia de plutire pentru noi si angajatii nostri, astfel incat apreciem grija dvs.

Sa ne auzim cu bine mereu si sa ne revedem curand si in siguranta!”

Mămica unei fetițe în vârstă de 7 ani

Vă dorim multă sănătate, aveți grijă de voi și de cei dragi!

Să ne revedem cu bine!

Author: Corina Tanasiciuc

Leave a Reply