Urmatorul atelier

  • 00 zile
  • 00 ore
  • 00 min
  • 00 sec

Înscrie-ți copilul la modulele care încep luna asta

Categories: Ateliere,Dezvoltare personala,fara categorie,Sah

Ai planuri mari pentru educația copilului tău?

Iată ce activități îți propunem pentru copilul tău în această lună!

Rezervă-i locul la cursurile care încep din această lună!

Înscrierile sunt în derulare, iar numărul de locuri este limitat. Organizăm ateliere pentru dezvoltare personală destinate copiilor în domenii precum antreprenoriat, teatru în engleză, șah, experimente științifice, dicție și tehnici de vorbire, comunicare sau arte plastice, pentru a le da ocazia celor mici să își descopere talente și abilități.

Prin programele noastre le deschidem copiilor calea pentru descoperirea propriilor mijloace de exprimare și pentru valorificarea cat mai bună a potențialului lor. Astfel, cu ajutorul trainerilor noștri, cei mici deprind și dezvoltă abilități importante, de la o vârstă fragedă. De aceea putem spune că acest tip de programe reprezintă un pașaport pentru succes în viață.

Iar pentru că metoda de învățare este prin joc, activitățile sunt deopotrivă educative, relaxante și distractive.”, povestește Corina Tanasiciuc, Managing Director Smart Education.

Atelierele sunt susținute de traineri profesioniști, ce predau noțiunile într-un mod care stimulează creativitatea micilor elevi. Profesorii încurajează o atmosferă permisivă și relaxantă, pentru a stimula spontaneitatea și exprimarea liberă.

Dincolo de beneficiile educative, există și o componentă socială importantă. Copiii învață cum să își exprime mai bine personalitatea, să îi cunoască pe ceilalți și să relaționeze eficient în societate.

Smart Education

La atelierele de teatru în engleză, micii artiști învață să își dezvolte abilitățile de concentrare, să se elibereze de trac și să își gestioneze emoțiile, exersând în același timp limba engleză. Un impact extraordinar îl au, atât pentru copii, cât și pentru părinți, spectacolele organizate la finalul modulelor, susținute de cei mici chiar pe scena unor teatre din București.

La atelierele de șah copiii învață să creeze strategii și să urmărească un obiectiv, să caute soluții rapide de ieșire din impas și capătă ușurință în luarea deciziilor și asumarea responsabilităților.

Atitudinea noastră, felul în care ne prezentăm, modul în care vorbim sunt esențiale pentru a reuși în viață. Astfel, la atelierele de dicție și tehnici de vorbire, cei mici învață să se exprime clar și expresiv.

Atelierele pentru dezvoltare personală stimulează capacitățile de autocunoaștere, empatizare și relaționare ale copiilor, iar aceștia își dezvoltă capacitatea de comunicare verbală și nonverbală adecvată.

Copiii pot alege și ateliere cu experimente științifice, care au ca obiectiv înțelegerea și asimilarea de către cei mici a unor noțiuni de bază din fizică și chimie, pe baza experimentelor științifice distractive și spectaculoase.

Alege activitățile preferate de copilul tău și înscrie-l la modulele care încep în curând:

Jocul de-a culoarea. Ateliere de pictură și desen (vârsta: 6 – 14 ani). In fiecare joi, ora 17.00.

Învață să joci șah! (vârsta: 5 – 14 ani). Vinerea, ora 18.00, din 15 aprilie;

Atelier de teatru și improvizație în limba engleză (vârsta: 8 – 14 ani). Miercurea, ora 18.00, din 25 mai;

Pregătește-te pentru succes. Atitudine, comportament, deprinderi de succes (vârsta 7 – 14 ani). Marțea, ora 18.00, din 10 mai;

Mă exprim clar, vorbesc impecabil! Tehnici de vorbire și dicție (vârsta: 6 – 14 ani);

Experimente științifice și distracție (vârsta: 6 – 12 ani);

Tu ce idei de afaceri ai? Ateliere de antreprenoriat pentru copii (vârsta: 8 – 14 ani).

Numărul de locuri este limitat, iar participarea se face pe baza înscrierii la 0730.199.129, sau la contact@smart-education.ro.

Contact:

Strada Roma nr.63, sector 1, Bucuresti

Tel.: 0730 199 129

E-mail: contact@smart-education.ro

Web: www.smart-education.ro

Facebook: https://www.facebook.com/ContactSmartEducation

Author: Corina Tanasiciuc

Leave a Reply