Urmatorul atelier

  • 00 zile
  • 00 ore
  • 00 min
  • 00 sec

Cum își petrece copilul tău vacanța de vară? Iată ce activități îți propunem

Categories: Arte plastice,Ateliere,Dezvoltare personala,fara categorie,Sah

Banner
Cu pași repezi se apropie vacanța de vară, foarte iubită de copii. Acum se pot bucura în voie de activitățile cele mai placute pentru ei, cele pentru care nu găsim destul timp în perioada școlii.

Noi, la Smart Education, suntem zilnic înconjurați de copii veseli și creativi, astfel că ne dorim din suflet să le creăm o vacanță memorabilă. Pentru asta, am construit un program variat, relaxant, care contribuie atât la dezvoltarea cunoștințelor copiilor, îmbunătățirea abilităților, socializarea într-un grup cât și, desigur, la distracție pentru o vacanță de neuitat.

Programul “Petrece vacanța de vară cu noi, la Smart Education!” se desfașoară în perioada 22 iunie – 31 iulie, în șase module săptămânale.

Copilul tău se va bucura de jocuri de grup și activități creative în aer liber, ateliere de teatru în limba engleză și limba română, ateliere de arte plastice, club de șah, ateliere de dezvoltare personală, ateliere de cunoștințe generale în limba engleză și în limba română, povești despre compozitori celebri, club de lectură.

Imaginează-ți cum va arăta o zi din vacanța copilului tău! Dacă diminețile le vom petrece în aer liber, cu jocuri și activități în parcurile Herăstrău sau Kiseleff, aflate la câteva minute de Smart Education, după-amiaza vom lăsa soarele torid și ne vom bucura de cele mai frumoase ateliere!

Fiecare atelier este susținut de către un trainer specializat, pentru că dorim să oferim copiilor o experiență de calitate.

Activitati scoala de vara
Iată ce variante îți oferim, astfel încât să alegi potrivit nevoilor tale.

Dacă ai ziua ocupată cu programul de la serviciu, poți alege pachetul Vacanța plus.

Vacanța plus înseamnă: luni – vineri, între orele 8.45 – 17.00, include două ateliere tematice cu traineri specializați, gustare, masă de prânz, activități în aer liber.

Dacă o parte din ziua copilului tău e petrecută alături de bunici, lasă-i să se odihnească câteva ore, alegând pachetele Dimineața în vacanță sau Ateliere în vacanță.

Dimineața în vacanță înseamnă: luni – vineri, între orele 8.45 – 13.30, include gustare, masă de prânz, activități în aer liber.

Ateliere în vacanță înseamnă: luni – vineri, între orele 13.30 – 16.45, include două ateliere tematice cu traineri specializați.

Investiția ta financiară pornește de la 220 lei pe săptămână și variază în funcție de pachetul ales și de numărul de săptămâni în care participă copilul. Și ne face plăcere să te anunțăm că preturile atelierelor tematice sunt reduse în cadrul pachetelor cu pana la 67% față de prețul practicat în timpul anului școlar pentru atelierele respective.

Contactează-ne! Am fi bucuroși să-ți răspundem la întrebări, să-ți povestim despre beneficiile pe care le ai și să-ți trimitem oferta pentru perioada care te interesează.

Oferă-i copilului tău o vacanță de neuitat!

Date de contact:

Smart Education
Strada Roma nr. 63, sector 1, București
Tel. 0730 199 129
E-mail: contact@smart-education.ro
Facebook: www.facebook.com/ContactSmartEducation

Author: Corina Tanasiciuc

One Response to "Cum își petrece copilul tău vacanța de vară? Iată ce activități îți propunem"

  1. Laura Posted on July 28, 2015 at 15:55

    A fost foarte distractiv!

Leave a Reply