Urmatorul atelier

  • 00 zile
  • 00 ore
  • 00 min
  • 00 sec

Am pus in scena piesa “Cand jucariile spun pa!”

Categories: Ateliere,Dezvoltare personala,fara categorie

Revin astazi cu o noua poveste frumoasa cu si despre copiii care au fost intiati in tainele actoriei la atelierele de arta teatrala. Sunt sigura ca ai vazut deja pozele de la piesa noastra de sambata, “Pasarile”, despre care am scris in articolul trecut.

A doua zi, duminica, am aplaudat cu toata generozitatea si bucuria o noua grupa de copii minunati. De data asta, copiii au fost la prima lor reprezentatie pe scena si, crede-ma, au facut fata cu brio! Ce putea fi mai potrivit pentru ei decat un text despre ceea ce iubesc mai mult copiii: jucariile. Asa ca piesa aleasa de trainerii Andreea si Victor a fost “Cand jucariile spun pa!”, o adaptare a textului Sinzianei Popescu.

Rolurile au fost distribuite copiilor dupa cateva ateliere de teatru, astfel incat trainerii sa aiba timp sa-i cunoasca mai bine pe copii. Chiar si cei mai obiectivi spectatori de la teatru, parintii :), au apreciat ca rolurile s-au potrivit perfect cu personalitatea micutilor actori.

Drumul pana la premiera din 27 aprilie a fost parcurs cu nerabdarea de a fi pe scena si de a interpreta cat mai bine personajele. Au fost si momente “de cumpana”, asta ca sa-ti spun si unele detalii din spatele cortinei. Cu doar patru saptamani inaintea spectacolului, unul dintre micii actori a resimtit mai puternic emotiile si a anuntat ca are dubii referitor la participarea lui in piesa. Cu totii, traineri si colegi de echipa, i-au explicat ca emotiile sunt absolut firesti, ca tocmai aceste emotii il vor ajuta sa “dea totul” pe scena. Nu iti voi spune despre cine e vorba, dar te asigur ca micul actor a jucat duminica dimineata cu o dezinvoltura pe care orice actor consacrat o are.

Pana la urma, ar avea acelasi farmec repetitiile, daca nu ar fi si intamplari neprevazute? 🙂

Si usor, usor, am ajuns in ziua premierei.

Invitatie Cand jucariile spun pa

 

Galeria de imagini te va introduce in atmosfera spectacolului:

Interpretarea copiilor si pasiunea lor ne-au adus bucurie si incantare.

Ti-a placut povestea acestor copii? Daca da, te rog distribuie articolul sa-l vada si prietenii tai.

Cu drag,

Corina

 

Author: Corina Tanasiciuc

Leave a Reply