Urmatorul atelier

  • 00 zile
  • 00 ore
  • 00 min
  • 00 sec

Am jucat la teatru piesa “Pasarile”!

Categories: Ateliere,Dezvoltare personala,fara categorie

Draga cititorule,

Iti povestesc cu emotie astazi despre o reusita deosebita a doisprezece copii minunati. Niciunul dintre adjectivele folosite nu este exagerat, poate as putea sa gasesc unele si mai potrivite pentru a exprima ceea ce am vazut sambata, 26 aprilie 2014 pe scena Teatrului de Arta Bucuresti. Stiu ce o sa-mi spui: se vede cu ochiul liber implicarea mea emotionala. 🙂 Recunosc: m-am atasat mult de acesti copii in toate lunile scurse de la formarea echipei de actori.

Cum a inceput povestea? Copiilor din grupa de arta teatrala care au jucat in decembrie piesa “Craciunul ca o poveste”, li s-au alaturat in ianuarie alti cativa micuti dornici sa intre in tainele scenei. Andreea si Victor, trainerii atelierelor, au inlesnit integrarea celor noi in echipa deja consacrata :). Nici nu a fost greu, doar toti aveau un scop comun: sa invete prin joc ce inseamna actorie si sa joace pe scena, la teatru.

Pentru ca noua dintre copii aveau deja experienta unei piese, trainerii si-au propus planuri marete. Asa s-a nascut ideea de a pune in scena o adaptare a textului “Pasarile”, dupa Aristofan. Chiar copiii au fost cei care si-au ales rolurile, iar pentru personajele alese de mai multi, s-au dat probe. Atat de mare a fost implicarea, incat s-a lasat cu lacrimi din partea celor care au pierdut proba respectiva.

Au urmat apoi pregatiri si repetitii, pana am ajuns in dimineata zilei de sambata, ziua premierei.

Invitatie teatru Pasarile

Piesa ne-a purtat pe urmele zeilor in atmosfera greceasca din Antichitate, intr-o poveste plina de umor si energie, tinandu-ne cu sufletul la gura pana la finalul ei, fiind calauziti la tot pasul de falfaitul curajos al pasarilor.

Galeria de imagini de mai jos surprinde atmosfera de la eveniment si pasiunea pe care au pus-o micii actori in reprezentatie.

Ii felicit si aici pe micii actori pentru felul in care si-au asumat rolurile si pentru dorinta lor de a face o treaba extraordinara. Dorinta pe care au transformat-o in realitate.

Tu ai intrat in atmosfera spectacolului privind aceste imagini? Daca ti-a placut ce ai vazut aici, te rog distribuie articolul si prietenilor tai. Te invit sa ne lasi sub articol si un comentariu.

Cu drag,

Corina

Author: Corina Tanasiciuc

One Response to "Am jucat la teatru piesa “Pasarile”!"

  1. Laura Posted on April 30, 2014 at 20:45

    Biutiful. Mult spor in continuare!

Leave a Reply