Urmatorul atelier

  • 00 zile
  • 00 ore
  • 00 min
  • 00 sec

Dragi copii si parinti,

Sambata trecuta am creat la Clubul nazdravanilor “Albumele toamnei”. Frumos snuruite, cu pagini galbui precum culorile toamnei, albumele au avut parte de intreaga atentie a micutilor participanti la atelier. Paginile au fost decorate cu indemanare si meticulozitate de copii. Fiecare pagina a capatat povestea ei: pe una copiii au lipit norisori de ploaie (din bucatele de pasla) si stropi de ploaie (din margelute), alta pagina a fost onorata de prezenta unui minunat curcubeu, despre care am aflat ca s-a ivit pe cer dupa ploaie. Au aparut in album si flori de toamna si copaci aurii, iar alte pagini au fost decorate dupa imaginatia fiecarui copil.

Sa va spunem ce a tinut sa deseneze Sara, cea mai mica participanta la atelier, in albumul ei? S-a gandit sa adauge un personaj, intre toate paginile cu peisaje. Personajul era … un paianjen :). Ce putea fi mai potrivit pentru toamna? 🙂

Va lasam sa priviti imaginile de la atelier, ca sa vedeti incantarea si concentrarea copiilor. Si, desigur, operele lor :).

Sambata asta va asteptam cu drag si cu … dovleci, ca doar urmeaza Halloween. Restul e surpriza.

 

Author: Corina Tanasiciuc

Leave a Reply