Urmatorul atelier

 • 00 zile
 • 00 ore
 • 00 min
 • 00 sec

Tabere la munte pentru copii

Creative Summer Camp Smart Education

Tabăra de creație și aventură Smart Education

21 – 26 iulie 2024 | Valea Doftanei | 7 – 11 ani

 

Al zecelea an de organizare tabere vine cu noi experiente pentru copii. Pentru vara aceasta, aventura, explorarea naturii si creativitatea se vor impleti armonios cu dorinta participantilor pentru distractie. Stim ca timpul va trece cat ai clipi din ochi, fie ca suntem in drumetie, sau ca ne folosim imaginatia pentru a crea obiecte unice si de folos pentru acasa. Aici nu exista timp de plictiseala, iar prieteniile legate in tabara sunt un motiv de bucurie in plus pentru copii.

 

Te intrebi cum vor petrece copiii timpul?

Diminetile de vara la munte le vom petrece creativ, in curtea generoasa a pensiunii de pe Valea Doftanei. Pe parcursul taberei, copiii vor participa cu bucurie la 8 ateliere creative, in care ne vom exprima din plin imaginatia. Vom explora diverse materiale, texturi şi obiecte, copiii avand posibilitatea sa le transforme, aducandu-le noi utilizari. Incurajăm atât lucrul în echipă cât şi individual şi, cel mai important, dăm frâu liber creativităţii.

Vom crea propria gentuta, experimentand lucrul cu lână netoarsă si tehnica împâslirii folosind apa și săpunul, vom confectiona marionete folosind linguri de lemn, ne vom crea tricouri personalizate, vom construi căsuțe din lut si vom deveni vecini de sat, în cel mai frumos sat, acela creat de participanti. Și nu dezvaluim aici toate surprizele, că ele sunt multe, cât pentru o saptamana. Incurajăm atât lucrul în echipă cât şi individual şi, cel mai important, dăm frâu liber creativităţii.

Atat pentru dimineti. Dar ce facem dupa-amiaza?

Toate dupa-amiezele copiilor vor fi dinamice, îmbinand drumetiile cu tehnici de orientare turistica, notiuni de prim ajutor, reguli de pregatire tabara, familiarizand copiii cu medii naturale diferite, crescandu-le increderea in sine, ajutându-i să fie mai responsabili si sa castige usurinta in gasirea solutiilor. Invatam cum se monteaza si demonteaza un cort, cum sa recunoastem frunzele si florile, facem jocuri in poiana si ne consumam din plin energia!

Zilele ne vor fi presarate cu jocuri ghidate si joaca libera, dar si cu cantece si voie buna.

La finalul taberei ne bucuram impreuna de focul de tabara, tragem concluziile si mergem acasa cu tot ce am creat si am invatat pe parcursul zilelor.

Grupul de copii veseli va fi insotit de echipa noastra formata din trei traineri cu o bogata experienta in lucrul cu copiii.

Coordonate tabara:

Perioada: 21 – 26 iulie 2024

Locatie: pensiune Valea Doftanei

Numar maxim de participanti: 24, vârsta 7 – 11 ani

Numar traineri: 3

Taxa de tabara este 2190 lei si include:

 • transport cu autocarul Bucureşti – pensiune Valea Doftanei şi retur;
 • cazare 6 zile, 5 nopţi;
 • 3 mese/zi plus o gustare;
 • ateliere creative care au ca rezultat diferite obiecte luate acasa de participanti;
 • ateliere de aventură în natură, asa cum sunt descrise mai sus;
 • jocuri ghidate si jocuri libere;
 • materiale logistice pentru ateliere.

La inscriere este necesara plata unui avans de 600 lei, urmand ca diferenta sa fie platita in doua transe, nu mai tarziu de 10 iunie.

Pentru inscrierile facute pana la data de 30 aprilie, taxa este redusa la 1990 lei.

Stim ca poti avea si alte intrebari, asa ca iti stam cu drag la dispozitie cu toate informatiile. Contacteaza-ne la 0730 199 129 sau la contact@smart-education.ro.

Așteptăm cu nerăbdare să ne distrăm împreună în

tabăra de aventură și creație Smart Education!